TESLA ÉLMÉNYVEZETÉS ÉS BÉRLÉS

VEZESD A LEGUJABB 2019-es MODELLEKET BEVEZETŐ ÁRON!

VÁLASSZ CSOMAGOT !

 

 

 

 

 

 

Flottánk

 

 

Tesla Model S- Long Range és Performance 

A Tesla Model S kategóriájában a világ leggyorsabb, és a legnagyobb csomagtartóval rendelkező luxus limuzinja. A Tesla négykerék hajtásának két független elektromotorja van, melyeknél digitálisan vezérelt az első és a hátsó kerekek nyomatékátvitele.

Ennek köszönhetően az autó kezelhetősége és tapadása kimagaslóan jó.

Az üzembiztos rendszer garantálja számunkra, hogy hosszabb útra is el tudunk indulni, akár napi 4-5 nagy teljesítményű töltéssel.
A „P”- Performance, a teljesítmény betűjelzése, ami a 3 másodperc alatti gyorsulásokat fémjelzi.
„D” – Dual Drive, a négykerék-meghajtás rövidítése, illetve a Dual Motor jelzése.
A Model S a korszaknak megfelelő csúcstechnológiával rendelkezik, mint például:
Autopilot, Smart Air légrugózás, Ludicrous program, regeneratív fékrendszer, prémium frissítési csomag, időjárási csomag, és természetesen a piros féknyergek.

 

 

Tesla Model 3 Long Range és Performance

A Tesla Model 3 új mércét állít fel a középkategóriás autók között, akár 500 km-es hatótávval, egy sportautó gyorsulásával, és az osztályának legnagyobb hatékonyságával.

A Tesla egyik célja az volt, hogy ez legyen az első „tömeggyártású” elektromos autó, mely kedvezőbb ára miatt széles tömegek számára is elérhető.

A Model 3 szimpla és duálmotoros kivitelekben kapható, különböző teljesítményszinteken és különböző hatótávolságokkal.

Az egyetlen középső érintőképernyős, önvezető rendszerrel felszerelt modell, ami a Tesla egyedülálló gyors töltőhálózatával rendelkezik.

Hamarosan minden nagyobb városban lesz Tesla Supercharger, mely segítségével átlagosan 40 perc töltési idővel 85%-ra tölthetjük a jövő autóját.

Örömmel mutatjuk be Önnek a Tesla összes elektromos középméretű szedánját, amely forradalmasítja az E-mobilitást, és dizájnjával egyedülálló a maga kategóriájában.

 

 

Tesla Model X Long Range 

A Model X jelenleg a világ leggyorsabb és legbiztonságosabb nagyméretű SUV-ja. Jellegzetes eleme a felfele nyíló szárnyas ajtó, mely nemcsak impozáns megjelenést biztosít, de megkönnyíti a beszállást is az utasok számára.

A 7 személyes szabadidő-autó, három üléssorral rendelkezik, s ezek által ideális választás a nagycsaládosok számára is. (Pl. a felfelé nyíló ajtók lehetővé teszik a gyerekülés könnyű behelyezését.)

Professzionális biztonsági rendszere, 360 fokos látószöggel figyeli környezetét, és teszi lehetővé számunkra a biztonságos közlekedést.

A gyűrődő zónák az erős vázszerkezet, és az akkumlátorok ideális elhelyezésének köszönhetően a világ legbiztonságosabb családi egyterűjének bizonyult a független szervezetek által végzett törésteszteken.

Az alacsony súlypontja révén kiemelkedő menetdinamika, és menetstabilitás jellemzi.

A WLTP mérési mód szerint a Long Range változat hatótávolsága 500 kilométer felett van.

Szabadidő-autónk remek terhelhetősége lehetővé teszi, hogy nagyméretű lakókocsinkat vagy tengerjárónkat is könnyedén a kívánt célhoz vontassuk, hiszen a Model X vontatható súlya 2267 kg!

 

 

 

Webáruház készítés